+359 70035988 / 070035988 Дупница, ул. „Св. Иван Рилски“ № 315 Защита на личните данни
Ако се нуждаете от висококачествени емблеми, фирмени лога, отличителни знаци или аксесоари, значи сте попаднали на правилното място!

Бродирани и печатани емблеми, фирмени лога и аксесоари

Добре дошли при майсторите на емблеми. Ние в ГАЛЕМБРО сме тясно специализирани в производството на разнородни по вид бродирани и сублимирани емблеми, отличителни знаци и фирмени лога. Изпратете ни векторно изображение на вашето лого или герб и вижте как то, посредством нашия софтуер, ще оживее на машините ни под формата на емблема или рекламен аксесоар. Емблемите, произвеждани от нас, са лазерно изрязани и освен такива, които са предназначени за пришиване (нашивки), могат да бъдат с разнородна опакова част като например:

  • велкро, което дава възможност за временно залепване и отлепване върху специално предназначени места, изключително популярно сред военни и работещи в сектор сигурност;
  • висококачествени и разнородни термоподложки от утвърдени западни производители, посредством които е възможно перманентно трансфериране върху различни по вид текстилни материи както в индустриални условия на термо-преси, така и в домашни условия с помощта на обикновена ютия.

Освен това, фирмата предлага и изработва рекламни бродирани календари, ключодържатели и много други!