+359 70035988 / 070035988 Дупница, ул. „Св. Иван Рилски“ № 315 Защита на личните данни
Съвременна и модерна бродировъчна техника в ръцете на висококвалифициран и опитен персонал

Машинна бродерия и печат

Бродерията: отличителният знак, който остава!

Целият екип на новостартиралия проект ГАЛЕМБРО има дългогодишен опит в областта на разработването и производството на машинна бродерия. Ние знаем най-добре как да превърнем всеки пиксел в уникален по вида си текстилен шедьовър! Нужно ни е само векторно изображение, на което посредством нашия софтуер да вдъхнем живот с помощта на игла, конец и много страст. Лазерно изрязаните от нас апликации са винаги в перфектна форма и пасват идеално на мястото си. Симбиозата, в която работят нашите модерни машини и всеотдайният ни персонал, ни позволява да произвеждаме широка гама бродерии върху разнороден вид материи, като например бродерия върху текстил, трикотаж, вата, кожа, на трудно достъпни места, върху готови шапки, спортни стоки (сакове, раници и т.н.), бродерии с 3D ефект и много други. Използваме пълната гама бродировъчни конци в различни дебелини, които се предлагат на пазара от утвърдени западноевропейски доставчици – полиестерни, вискозни, вълнени, акрилни, трудногорими и метализирани.

Освен бродерия, предлагаме също и сублимационен, сито, флекс, флок, трансферен и дигитален печат върху всякакъв вид материи.

Независимо дали става въпрос за масово производство или за индивидуални поръчки, ГАЛЕМБРО е вашият точен и надежден партньор.