+359 70035988 / 070035988 Дупница, ул. „Св. Иван Рилски“ № 315 Защита на личните данни
Произведено в България по поръчка, специално за вас!

Униформено и работно облекло

Отговаряме на всяко ваше запитване, удовлетворявайки всички ваши нужди!

Униформено и работно облекло, корпоративна мода, рекламен и промоционален текстил, спортни облекла

ГАЛЕМБРО разполага със свои собствени производствени мощности за цялостно производство на разнородни по вид и предназначение облекла. Оставете се в ръцете на професионалистите по време на всички производствени процеси – моделиране, размножаване на кройки и градиране на размери посредством CAD система, кроене, конфекциониране, брандиране и персонализирано опаковане. Независимо дали се нуждаете от униформено и работно/ защитно/ сигнално облекло (вкл. и училищни униформи), корпоративна мода, рекламен и промоционален текстил или спортни облекла, ние можем да ви предложим готово решение. Можете да изберете от широката гама модели, които ние предлагаме или можете да ни възложите разработването и производството на модели по ваше желание. Шивашката техника, с която разполагаме, ни позволява да обработваме пълната гама текстилни материали, за всеки вид облекло.

Влаганите от нас платове са в широки граници по отношение на грамаж (от 90 гр./м2 до 540 гр./м2), вид (текстил, вата, трикотаж, нетъкан текстил) и състав. Основната ни сила е в производството на униформи и аксесоари за механи, етнографски комплекси, етно селища, ресторанти и хотели. Разполагаме със специализирани производствени линии както за производство на всякакъв вид ризи (от ежедневни до строго официални,) така и за производство на зимни, непромокаеми и студозащитни облекла. В състояние сме да произвеждаме и водоотблъскващи облекла с дишащи мембрани и лепени шевове.

В продуктовото ни портфолио фигурират: ризи, престилки, панталони (официални, работни и ежедневни), полугащеризони, гащеризони, якета, куртки (вкл. готварски), туники, елеци, тениски, поло шъртове от пике тип „Лакост“, блузи, пуловери, суичъри (с и без качулка или цип), анцузи, шапки, чорапи и много други. Работим в тясно сътрудничество и с утвърдени български плетачи, използващи висококачествени прежди с разнородни състави. Фирмата използва само сертифицирани висококачествени материали, произведени от водещи западноевропейски производители. Висококвалифицираният ни персонал е с дългогодишен опит в бранша и е безкомпромисен по отношение на качество и срокове.

Не се колебайте да се свържете с нас! Ние сме винаги на разположение и очакваме с нетърпение вашето запитване!

• Униформено и работно облекло
• Облекла и аксесоари за механи, етнографски комплекси и етно селища
• Корпоративна мода
• Рекламен и промо текстил
• Спортни стоки